Kunstig Intelligens og Maskinlæring – Data Scientists

Vår kunde bygger Norges ledende kommersielle utviklingsmiljø innen Kunstig Intelligens og Maskinlæring. Vil du være en del av dette teamet?

Vi bygger Norges ledende kommersielle utviklingsmiljø innen AI (Kunstig Intelligens) og ML (Maskinlæring) – er du så god at du fortjener en plass på laget?

Vi ser etter deg som har en forkjærlighet for Big Data, matematikk, statistikk og programmering og vil bruke dette til å utvikle programvare innen AI og ML. Vi har tilgang på enorme mengder data, så det er bare å sette i gang med dyktige kolleger for å finne spennende og nyttige løsninger for våre kunder. Vi har allerede laget flere banebrytende løsninger som vil endre hele industrisektorer i fremtiden.

Du blir også en del av et av Norges største utviklingsmiljø med mange unike faglige utfordringer og muligheter, både i Norge og ute. Vi har flere lokasjoner i Norge og ser etter kandidater fra Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark og Trøndelag.

Vi ser både etter unge og erfarne ambisiøse Data Scientists, som gjerne har en spisskompetanse innen et av våre satsingsområder. Du må kunne få norsk sikkerhetsklarering for å kunne jobbe for enkelte av våre kunder.

Høres ikke dette spennende ut? Vis din interesse i dag ved å sende din CV eller LinkedIn profil til vår rekrutteringspartner Panamera IMD ved peder@panamera-search.no. Skriv gjerne noen linjer om din motivasjon og skriv følgende i emnefeltet «Kunstig Intelligens + ditt navn».

Vi ser frem til å høre fra deg og til en forhåpentligvis langvarig og gjensidig nyttig relasjon.