Administrerende Direktør

Norges råeste lederstilling?

Gjennom snart 130 år har Hurtigruten skapt en av Norges sterkeste merkevarer. På 2500 nautiske mil langs norskekysten seiler et transport- og reiselivskonsept det ikke finnes maken til noe sted i verden. Hurtigruten Group skal fremover skape fremtiden gjennom tre unike tilbud innen opplevelsesturisme: Norskekysten, ekspedisjonscruise og landbaserte opplevelser.
Hurtigruten Group etablerer derfor en helt ny enhet, Hurtigruten Norge. Med sine syv kystskip, 1000 medarbeidere og 400.000 årlige gjester og hundrevis av samarbeidspartnere langs hele kysten, vil Hurtigruten Norge omsette for rundt tre milliarder kroner og ta rutetrafikken Bergen – Kirkenes inn i fremtiden.

 

         Adm. Direktør Hurtigruten Norge  

                         Entusiastisk - Visjonær – Handlekraftig

 

Har du lederegenskapene og personligheten som skal til for å videreutvikle den ikoniske merkevaren, skape de unike opplevelsene og lede nye Hurtigruten Norge? Brenner du like mye som oss for bærekraft, sikkerhet, mennesker, lokalsamfunn og global vekst? Brenner du for like muligheter og utvikling for alle? Vil du videreutvikle det unike produktet og den unike posisjonen på norskekysten?

Administrerende direktør i Hurtigruten Norge blir en del av konsernledelsen i Hurtigruten Group. Hun eller han har ansvaret for å ta vare på det beste fra historien og samtidig skape noe nytt og unikt for fremtiden i et globalt reiselivskonsern. Som operasjonen og produktet den har ansvar for, er stillingen unik i verdenssammenheng, og vil innebære fullt resultatansvar for enheten. Vi forventer derfor at du setter høye krav til deg selv og omgivelsene, er entusiastisk, visjonær og handlekraftig - og fokusert på å skape resultater gjennom motiverte medarbeidere og fornøyde gjester.