Group Business Controller

Er du keen på å bli CFO i et børsnotert selskap om noen år?

Er du keen på å bli CFO i et børsnotert selskap om noen år?

Da er kanskje dette rollen for deg! Vi ser etter en meget analytisk og forretningsorientert leder av vårt controller team på åtte meget dyktige tallknusere i Oslo og utlandet. Vår virksomhet er global og vi vokser så det griner med gode resultater, så dette er en reise du bør bli med på. I tillegg til controlling, analyse, budget, planlegging og forecasting vil du også få ansvaret for vårt Investor Relations arbeid og relasjon til Oslo Børs.

Vi tror du sitter i en tilsvarende rolle i dag eller kommer fra et konsulent eller corporate miljø der økonomiske analyser har vært sentrale arbeidsoppgaver for deg og der du også har fått prøvd deg på å lede team. Har du det hodet vi ser etter og er villig til å legge inn den innsatsen som kreves lover vi at du skal få tilegne deg de ferdighetene som skal til for å kunne overta som CFO om 4-5 år, enten hos oss eller hos et annet børsnotert selskap på tilsvarende størrelse.

Høres dette ut som drømmejobben for deg?

Vis din interesse ved å kontakte vår rekrutteringspartner Panamera IMD ved Peder Juland på peder@panamera-search.no. Merk eposten med «GBC + ditt navn».