Mobile Mapping Specialist – Leica Geosystems

Er du en pioneer innen Mobile Mapping, med et ønske om å drive innovasjon?

Som Mobile Mapping Specialist vil du fungere som en produktsjef og ambassadør for våre ledende Mobile Mapping Løsninger i det nordiske markedet. Du vil jobbe aktivt og strategisk med våre største partnere og kunder for å øke salg av våre produkter/tjenester innenfor Mobile Mapping samt kartlegge trender, utvikling og nye behov i markedet. For Leica Norden er dette en viktig rolle, vi kan derfor tilby gode betingelser, arbeidssted er ved våre hovedkontorer enten i Stockholm eller Oslo.

Hos oss får du muligheten til å være en pionér innen Mobile Mapping løsninger og hjelpe våre kunder med sette samen de beste løsningene. Du blir en del av et etablert og entusiastisk team, bestående av både salg og teknisk service. Sammen vil dere bidra til at Leica Geosystems styrker sin solide markedsposisjon og når sine ambisiøse mål i Norden. Du vil også jobbe med vårt internasjonale R&D team innen Mobile Mapping og geomatics.

Du vil ha ansvar for å utvikle markedsplaner, strategiske og operative, samt å drive opplæring og veiledning på noen av Nordens største Mobile mapping prosjekter. Du vil utarbeide kontrakter og produktinformasjon tilpasset det nordiske markedet, samt følge opp med en digital tilstedeværelse for de tjenestene som du har ansvaret for. Du vil bistå marketingavdelingen med kompetanse innen Mobile Mapping og planlegge aktiviteter som passer for din kundegruppe i tillegg til å gjøre analyser av markedet og fremtidige behov.

Du må kunne skape fengende og treffende budskap om våre løsninger, klare å entusiasmere våre kunder innen Moble Mapping, og skape et tydelig budskap og synligjøre hvorfor våre markedsleddene løsninger og produkter er unike og differensierer seg fra våre konkurrenter.

Din tekniske produktkunnskap, kombinert med evnen til å jobbe dedikert med kjøpsutløsende kommunikasjon og tiltak, vil være kritisk for suksess.

Se video om våre Mobile Mapping løsninger her.

Stillingen passer for deg som har en utdannelse innen landmåling, geomatikk, ingeniørfag eller har relevant kompetanse innen fagområdet. Erfaring med rådgivning eller salgs- og markedsrettet arbeide er en fordel. Du motiveres av å være selvstendig i jobben, samtidig som du verdsetter godt samarbeid hvor dere jobber på en strukturert og langsiktig måte med beslutningstakere. Erfaring fra utarbeidelse av profesjonelle presentasjoner, samt å jobbe med moderne CRM-systemer, er en stor fordel. Som person er du fleksibel, proaktiv og har høy relevant fagkunnskap der du trives med å holde deg faglig oppdatert. Du har gode engelsk- og norskkunnskaper.

Ta kontakt for en uforpliktende dialog med Mads Folke Nordmark hos Panamera IMD på telefon 471 79 343 om denne spennende muligheten er en god match for deg. Eller send noen ord om din motivasjon og en CV/LinkedIn-profil til mads@panamera-search.no

Vi ser frem til å høre fra deg!