CEO/Daglig leder - StartupLab

Brenner du for entreprenørskap og forretningsutvikling? Motiveres du av å bidra til at andre lykkes?

Da vil du kanskje søke jobben som ny Daglig leder i StartupLab?

StartupLab har siden oppstarten i 2012 jobbet med over 350 ambisiøse teknologiselskaper som har skapt over 2000 arbeidsplasser. Blant disse er suksessbedriftene Huddly, Tise, Poio, Otovo, Kahoot, ReMarkable og No Isolation.

Vi har til enhver tid ca. 100 selskaper i våre lokaler i Forskningsparken i Oslo og Solheimsviken i Bergen. Hvert år mottar vi over 500 søknader fra nye oppstartselskaper som ønsker å bli en del av miljøet på StartupLab, Norges mest erfarne inkubator og akselerator. Vi er også en aktiv investor, og har investert i ca 100 selskaper.

Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til at flere teknologitunge gründerbedrifter etableres, og at disse lykkes internasjonalt med løsninger som bidrar til digitalisering av næringsliv og samfunn, herunder en klima- og miljøvennlig omstilling.

Vår rolle er å gi råd, koblinger til investorer, introduksjoner til næringslivet, rekrutteringshjelp og tilgang til vårt store mentor- og kompetansenettverk. Vi jobber tett med mange av landets største bedrifter og forskningsmiljøer som bidrar med innsikt, mentorhjelp og ofte blir gründernes første kunder eller samarbeidspartner.

Vi er 17 ansatte, 2 i Bergen og 15 i Oslo med en mangfoldig bakgrunn og flere av oss har selv vært gründere. StartupLab eies av Oslotech og ansatte.

Vi ser etter en daglig leder som

  • er strategisk, kreativ og en kommersiell kraft som evner å løfte selskapet til neste nivå
  • har unike evner til å bygge relasjoner til næringslivsledere, investorer, politikere, virkemiddelapparatet, forskningsmiljøer og ikke minst gründere
  • er en ekte lagspiller som kan lede et team med dyktige og selvstendige personer på en klok og ydmyk måte
  • har en genuin interesse for gründervirksomhet, teknologi og entreprenørskap
  • deler våre verdier:

«Founders First, Ambitious,Respectful and Always Curious»

Interessant?

For mer informasjon se www.startuplab.no

Ta uforpliktende kontakt med Rita Kolmannskog Holst og Per A Marum i Panamera ved å sende din CV eller LinkedIn-profil og noen ord om din motivasjon med tittelen:  

"Startuplab + ditt navn" til rita@panamera-search.no

Vi ser frem til å høre fra deg og en gjensidig og langsiktig fruktbar relasjon.