Administrerende Direktør / Daglig Leder

Forretningsutvikling – Endringsledelse / Prosessforbedring – Vekst case

Vår klient er et av Norges ledende fagmiljøer innen geomatikk og har virksomhet i hele landet, med hovedkontor i Stavanger. Gjennom sine 200 ansatte leverer de rådgivende og utførende tjenester til bygg og anleggsbransjen samt on/offshore -industrien.

 

Selskapet opererer i et marked med store teknologiske endringen og rom for innovasjon. De har i dag en ledende rolle innen bruk av ny teknolog. Dette er en posisjon ny leder må videreutvikle og hente økonomisk gevinst av.

 

Du evner å utvikle dine medarbeidere og tiltrekke deg nye talenter, samtidig som du kan lede arbeidet med operative og finansielle forbedringer. På kundesiden er du god på salgsledelse og kan også bidra med forretningsutvikling og utvikling av nye tjenester basert på markedsanalyser og trender. Vi vet vi ser etter mange kvaliteter i én person, men tror det må til for å hente det enorme potensielt som ligger i markedet vår kunde opererer.

 

synes du dette høres spennende ut, og har relveant bakgrunn for overnevte oppgaver, ta gjerne kontakt med Mads Folke Nordmark, Partner hos Panamera IMD, mail; mads@panamera-search.no

 

Vi ser frem til å høre fra deg og til en forhåpentligvis langvarig og gjensidig nyttig relasjon.