Head of digital sales & marketing - Staples

Staples søker en leder med solid digital kompetanse kombinert med markedsføring.

Staples Solutions Norway AS er en del av Staples Solutions, et europeisk ledende selskap som skal gjøre det knirkefritt for våre kunder å kjøpe et bredt utvalg produkter og løsninger innen rekvisita, teknologi, møbler og kontorrelaterte tjenester. Vi har som mål å bli den proffeste leverandøren i vår bransje. Vi har alt til kontoret og mye, mye mer. Staples i Norge omsetter årlig for ca 1,7 milliarder kroner og leverer til bedrifter av alle størrelser og forbrukere. Vi har butikker, nettbutikker, grossistvirksomhet, forhandlersalg og direktesalg. Staples har ca 500 dyktige ansatte i Norge. Vi holder til i helt nye lokaler i Lørenskog, på grensen til Oslo.

Staples har stor vekst i våre digitale kanaler og har som ambisjon å være best på digitalt salg i vår bransje. Vi investerer i nye tekniske løsninger og ønsker å styrke vår digitale kompetanse for en kraftig satsning. Vi omorganiserer våre salgs- og markedsføringsavdelinger og legger økt fokus på digitale løsninger. I den forbindelse oppretter vi derfor en ny stilling hvor vi kombinerer ansvaret for salg i vår online-kanal med ansvaret for markedsføringen i selskapet og søker:

Head of digital sales & marketing

Vi søker deg som har relevant erfaring fra digital salg kombinert med markedsføring. Du vil være ansvarlig for vekst og resultater på Staples.no. I tillegg vil du være initiativtaker og motor i vår digitale utvikling og kommunisere godt med ulike interessenter slik at vi bygger en kultur for digital handel og vekst. Du har kommersiell teft, leverer resultater og ser hele tiden etter muligheter for bedre resultater. Du evner å forstå kundereisen til våre ulike kundegrupper og sørger for at vi optimaliserer våre plattformer etter denne samt bruker data for å gi våre kunder en optimal, sømløs omni-kanal opplevelse.

I tillegg til en solid digital kompetanse og interesse har du erfaring fra markedsføring. Vi ser at en større andel av markedsføringen dreies mot digitale plattformer. Samtidig er det viktig å nå ut til alle kundegrupper, så hele verktøykassen innen markedsføring må tas i bruk. Vi ser etter deg som evner å utvikle og levere markedsmateriell for ulike salgskanaler mot ulike kundegrupper, både B2B og B2C. Relevant erfaring fra Retail vil være en fordel. Likeledes vil erfaring fra kundelojalitetsprogrammer være relevant.

Du vil i denne rollen lede forretningsutviklingsprosjekter innen digital handel og samarbeide tett med våre utvikler-team. Du vil være Norges kontaktpunkt i vår Europeiske organisasjon når det gjelder digital salg og bidra til felles utvikling og testing. Det vil være behov for å lage beskrivelser av digitale utviklingsoppgaver basert på virksomhetens mål.

Du vil få ansvaret for et markedsføringsteam og et digital team, så det er viktig at du liker og er flink til å lede mennesker. Vi forventer at du er en lagspiller som evner å samarbeide på tvers av ulike salgskanaler og salgsformer. Du bidrar aktivt i salgsledergruppen og bidrar til at vi bygger «one Staples» overfor våre kunder.

Av andre egenskaper tror vi du er analytisk sterk, du har en teknisk forståelse for digitale plattformer og markedsføringskanaler og hva som skal til for å lykkes. Du har trolig også noe prosjektlederkompetanse. Å være selvstendig med en egen «drive» er avgjørende i tillegg til å være løsningsorientert.

Staples tilbyr:

  • En variert arbeidsdag i et stort internasjonalt konsern med sterke norske røtter
  • Rapportering til salgs- og markedsdirektør
  • Lønn etter avtale
  • Konkurransedyktig pensjonsordning og forsikringer
  • Stor mulighet til å påvirke og forme utviklingen og skape resultater

Interessert? Ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Panamera | IMD International Search Group, Managing Partner Nina Merethe Andersen på telefon 920 33 785.

Søknad/CV sendes snarest til Research Assistant Aksel Andersen, aksel@panamera-search.no