JAVA Backend Developer

Vil du være med å skape verdensledende løsninger for el-bil lading? Lyst på en norsk industriell suksessreise og meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver?

 

Da er kanskje denne utvikler rollen noe for deg! 

I DEFA Group er vårt mål å gjøre menneskers hverdag enklere, mer effektivt og mer miljøvennlig – relatert til biler, belysning og mye mer. DEFA er et norsk selskap, stiftet i 1946, med mer enn 400 ansatte. Vår historie er elektrisk og vår fremtid er digital.

For ytterligere inspirasjon se www.defa.com 

DEFA designer og produserer selv alt vi lager fra kretskort og el-bil ladere, via digitale plattformer til mobilapper. Vi har derfor spennende utviklingsoppgaver til deg som vil jobbe med embedded software, firmware og SaaS løsninger. Arbeidsstedet er enten Slependen utenfor Oslo eller Gøteborg i Sverige.

Vi ser etter en kandidat med solid kompetanse i Java, objekt orientert og test drevet utvikling, med minimum 1 års arbeidserfaring.  

Du må kunne engelsk godt og minimum grunnleggende norsk.

For å kunne utvikle verdensledende løsningene er vi opptatt av å drive kontinuerlig kompetanseutvikling og utvikle våre ansatte slik at de hele tiden ligger i forkant på sine felt.

Høres dette spennende ut? Ta uforpliktende kontakt med Caroline Martens ved å sende din CV eller LinkedIn-profil og noen ord om din motivasjon med tittelen: «JAVABackend + ditt navn» til caroline@panamera-search.no.

Vi ser frem til å høre fra deg og en forhåpentlig gjensidig spennende og nyttig fremtidig relasjon.