JAVA Backend Developer - Gøteborg

Vil du være med å skape verdensledende løsninger for el-bil lading? Lyst på en nordisk industriell suksessreise og meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver - fra scratch?

 

Da er kanksje denne rollen midt i blinken for deg! 

I DEFA Group er vårt mål å gjøre menneskers hverdag enklere, mer effektivt og mer miljøvennlig – relatert til biler, belysning og mye mer. DEFA er et norsk selskap, stiftet i 1946, med mer enn 400 ansatte. Vår historie er elektrisk og vår fremtid er digital.

For ytterligere inspirasjon se www.defa.com 

DEFA designer og produserer selv alt vi lager fra kretskort og el-bil ladere, via digitale plattformer til mobilapper. Vi har derfor spennende utviklingsoppgaver til deg som vil jobbe med embedded software, firmware og SaaS løsninger. Arbeidsstedet for denne stillingen er i Gøteborg, Sverige, men vi har også kontorer på Slependen, rett utenfor Sandvika.

Vi ser etter en kandidat med solid kompetanse i Java, objekt orientert og test drevet utvikling, med minumum 1 års arbeidserfaring. 

Du må kunne engelsk godt og minimum grunnleggende svensk eller norsk.

For å kunne utvikle verdensledende løsningene er vi opptatt av å drive kontinuerlig kompetanseutvikling og utvikle våre ansatte slik at de hele tiden ligger i forkant på sine felt.

Høres dette spennende ut?

Ta uforpliktende kontakt med Miriam ved å sende din CV eller LinkedIn-profil og noen ord om din motivasjon med tittelen: «JAVABackend + ditt navn» til miriam@panamera-search.no.

Vi ser frem til å høre fra deg og en forhåpentlig gjensidig spennende og nyttig fremtidig relasjon.