Marketingsjef

Ramirent er en anerkjent, ledende servicebedrift som tilbyr utstyr og maskinutleie for bygg og anlegg, og søker nå en ny Marketingsjef.

Ramirent er en ledende servicebedrift som tilbyr utstyr- og maskinutleie for bygg og anlegg samt mange andre næringer. Vi vet at proffene ikke eier fjorårets utstyr. De leier morgendagens. Våre tilbud og tjenester hjelper kundene å sikte høyere. Med vår lange erfaring, brede utstyrspark og supplerende tjenester, ruster vi kundene våre for å nå høyere på mange måter – gjennom sikkerhetsoppgradering, effektivitet og miljøsmarte valg i det daglige arbeidet.

Vår misjon er å levere smidig service med et smil, både til kunder og kollegaer. Vi setter vår ære i å forstå våre kunders forretningsbehov for å gi dem den beste mulige servicen hele tiden. Vi er praktisk anlagte folk som gjerne går en ekstra runde for kunden og fjerner alle hindringer slik at kundens opplevelse av oss er smidig.

Vi er en positiv gjeng med optimistisk tilnærming til enhver oppgave, og vi tar alltid sikkerhet og miljøhensyn på alvor. Vårt fokus på sikkerhet, bærekraft og den gode tonen oss imellom bidrar til at Ramirent er en flott arbeidsplass, og det er de samme tingene som gjør at kundene kommer tilbake til oss.

Vår visjon er å tilby uslåelige serviceopplevelser innen utleie av maskiner og utstyr, som i det lange løp vil gjøre det overflødig for kundene våre å eie selv. Ved å redusere behovet for å eierskap og deling av maskiner og utstyr, gjør vi det også enklere for kundene våre å ta miljøsmarte valg.

Ramirent – Gear Up. Utleie av maskiner og utstyr.

Vi ønsker å styrke vår posisjon og synlighet i markedet ytterligere og søker derfor en offensiv

Marketingsjef

Som Marketingsjef vil du rapportere til vår Direktør for CC Sales&Operation og få en tydelig rolle med ansvar for å utvikle markedsplaner for nasjonale og sentrale aktiviteter.

Andre sentrale og viktige arbeids- og ansvarsområder vil være:

 • Merkevarebygging
 • Omdømmebygging/PR-aktiviteter og presse
 • Videreutvikling av våre hjemmesider og andre digitale flater, sosiale medier, content marketing
 • Analyser av markeds- og konkurransesituasjonen
 • Samarbeid, styring, briefing og evaluering av samarbeidspartnere/ underleverandører som reklame-, medie- og analysebyråer

Bakgrunn:

For å lykkes i denne rollen bør du ha høyere utdanning innen økonomi/marketing/ kommunikasjon eller tilsvarende. Erfaring kan til en viss grad kompensere for manglende utdanning.

Noen års erfaring fra marketing i et selskap innen en beslektet bransje og/eller interesse for og kunne identifisere seg med de produktene og tjenestene Ramirent forbindes med.

Det kan også være en fordel at du har forståelse for hvordan det er å jobbe i et konsern og forholde seg til retningslinjer fra et hovedkontor samtidig som man evner å skape lokale aktiviteter og engasjement.

Vi ser etter en fagperson som forstår de overordnede problemstillingene og målet med merkevarebygging og markedskommunikasjon – økt salg. Det er viktig at den som kommer inn i stillingen evner å skape innhold og aktiviteter basert på innsikt og fakta.

Videre ser vi etter en person som er/har følgende personlige egenskaper:

 • Analytisk og faktabasert
 • Strukturert og samvittighetsfull
 • Resultatorientert
 • Energisk med et sterkt ønske om å videreutvikle seg og bidra med kunnskap og engasjement
 • Stor arbeidskapasitet og arbeidsglede
 • Strategisk og operativ med sterk gjennomføringskraft
 • Pragmatisk
 • Samarbeidsorientert og serviceinnstilt

Interessert? Vennligst kontakt vår rådgiver i denne prosessen, Nina Merethe Andersen i Panamera|IMD International Search Group på telefon 920 33 785.

Søknad sendes til Peder Juland, peder@panamera-search.no.

Søknadsfrist: Snarest

RAMIRENT er en ledende servicebedrift som tilbyr utstyr og maskinutleie for bygg og anlegg, samt mange andre næringer. Vår misjon er å hjelpe kundene våre til å ruste seg for krav om sikkerhet og effektivitet ved å levere det beste utstyret og smidig service med et smil. Vi har 2900 ansatte fordelt på 290 kundesentre i 10 nord- og østeuropeiske land. I 2018 var totalomsetningen i konsernet 711 millioner euro. Ramirent er notert på NASDAQ Helsinki.

Ramirent – Gear Up. Utleie av maskiner og utstyr.