Retail Operations Director

For klient søker vi en erfaren Retail Operations Director

Vi søker Retail Operations Director til global faghandelsaktør med 150+ butikker i Norge. Vi ser etter en dyktig og erfaren retail-leder som har sterkt fokus på ledelse og mennesker, coaching og utvikling. Samtidig må du ha sterke analytiske evner og kunne være en ”change agent” med tidligere erfaring fra transformasjon og endring av virksomheter. Du vet hvordan du skal bygge sterke team, utvikle kulturer, kommunisere og overbevise, samarbeide og sørge for åpenhet og deling av ideer og best practice.

Retail is detail! Du må like å være der det skjer, å være tydelig og synlig og ha et lidenskapelig forhold til kunder og deres behov.

Du vil bli en del av en spennende, verdensomfattende kultur derfor må du trives i en internasjonal matriseorganisasjon. I tillegg må du evne å bidra til utvikling selskapet lokalt og spille en veldig viktig rolle på toppen av den norske retail virksomheten.

Høres interessant ut? Send din CV til Peder Juland hos Panamera | IMD på peder@panamera-search.no. Vi ser frem til å høre fra deg.