Salgsleder - Løsningssalg – IT-tjenester – Private Equity

Motivert for å bygge en fremoverlent tjenestesalgsorganisasjon i et raskt voksende PE-eid selskap? Har du hatt suksess med salg av IT-løsninger og trives med åpenhet og mangfold?

Vår oppdragsgiver er en landsdekkende leverandør av IT-løsninger. De ser etter operative salgssjefer som vil ha kunder, prospekter og team over hele landet, men kan bo der det passer dem best (for eksempel Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger).

 

De ideelle kandidatene kan finne kundenes “pain points” og tilby skybaserte IT-tjenester som løser disse. Trolig har du også et eksisterende kundenettverk der du blir oppfattet som en tillitsfull rådgiver. Du er også god til å dele din kompetanse og energi med kolleger. Gode norskkunnskaper er nødvendig.

 

Vi tilbyr en solid kompensasjon – slik man vil forvente av en Private Equity eier som ønsker rask vekst og meget god kompetanse.

 

Vil du vite mer?

 

Ta kontakt med Assignment Manager  Jennifer Linnekaste i Panamera IMD på jennifer@panamera-search.no. Skriv " Løsningssalg PE + navnet ditt" i emnefeltet.