Salgssjef - Andvord Grafisk

Andvord har startet reisen med å tilpasse balansen mellom en fysisk og digital produktportefølje, og behøver nå en salgssjef som kan fortsette dette arbeidet.

Andvord Grafisk er en totalleverandør av digitale- og papirbaserte produkter og tjenester, og ble grunnlagt i 1865. Andvord Grafisk er en del av Parajett Gruppen, et familieeid svensk konsern. Andvord har en omsetning på NOK 110 millioner og 42 ansatte i Norge. Kunder er blant annet Redningsselskapet, Norsk Folkehjelp, Kreftregisteret, Kirkens Nødhjelp, Valgdirektoratet og Nets. Andvord produserer også alle kladdebøker for skolebarn i Norge og Sverige; disse selges via Staples. Hele bransjen gjennomgår en omstilling fra fysisk til digital produksjon. Parajett-konsernet må ligge i forkant av denne omstillingen.

Parajett er en full-service provider av fysiske og digitale kommunikasjonsløsninger, og har et unikt og moderne produksjonsmiljø. Konsernet ble grunnlagt i 1906 og har hovedkontor i Landskrona, samt salgskontorer i Stockholm og Oslo. Produksjon skjer i Landskrona og Oslo. Parajett har 150 ansatte og omsetter for ca. SEK 360 millioner.

Andvord har startet reisen med å tilpasse balansen mellom en fysisk og digital produktportefølje, og behøver nå en salgssjef som kan fortsette dette arbeidet. Det finnes gode muligheter for utvikling innad i organisasjonen da nåværende daglig leder kommer til å gå av med pensjon i løpet av de neste årene. Videre kan også selskapsstrukturen på konsernnivå endres slik at det kan bli muligheter for å utvikle seg i et internasjonalt perspektiv.

Vi ser etter en person som har følgende egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Tidligere erfaring som salgssjef eller lignende rolle samt erfaring fra grafisk bransje/trykkeri.
  • Gode lederferdigheter og erfaring med personalansvar.
  • Erfaring med endringsarbeid og effektivisering.
  • Kremmerånd og god økonomisk forståelse.
  • Erfaring med salg av digitale produkter og tjenester.
  • Resultatorientert.
  • Strukturert og systematisk.
  • Lagspiller som får med seg folk.
  • Gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig.

For å lykkes i rollen må kandidaten være en moden og selvstendig leder, ha positiv innstilling, energi og kreativitet. Videre er det viktig å være forretningsorientert med innsikt i hva som skaper resultater. Det legges stor vekt på personlige egenskaper.

 

Ønsker du å vite mer kan du kontakte Nina Merethe Andersen, Managing Partner i Panamera | IMD International Search Group på telefon 920 33 785.

CV og søknad sendes til Emely Kransvik, Research Manager, emely@panamera-search.no

Søknadsfrist: Snarest.