Salgsleder Innesalg / Country Sales Manager

Lyst til å drive et lite salgsteam innen "Professional Training & Coaching"?

Vi ser etter en dyktig og representativ leder for et ungt innesalgsteam på to heltid og to deltidsselgere. Du vil være vår oppdragsgivers senior i Norge med kolleger i Sverige, Danmark og Nederland. Tittelen er Country Sales Manager/Head of Admission Norway.

Selskapet driver lederutvikling på mellom- og toppnivå i næringslivet og for entreprenører, kreative og idrettsutøvere. Det er deltakerne selv som er kontaktpunktet i innsalget, selv om det oftest er arbeidsgiver som betaler for opplæringen. Kandidatene blir invitert inn på seleksjonsintervjuer med egne intervjuere før de eventuelt får tilbud om medlemskap.

Selskapet gjennomfører fire-fem samlinger i året for hver av de 10 gruppene i egne lokaler på Frogner i Oslo. Der får man anledning til å være sammen med og bli kjent med de 2-300 kundene/medlemmene og de åtte tilknyttede forretningsorienterte arbeidspsykologene og intervjuerne.  

Sosialt sett vil dette være spennende og helt annerledes en mange andre former for innesalg.
Alle potensielle kunder vil før selger ringer ha mottatt informasjonateriale, gjerne via en referanse. 

Teamleder er ansvarlig for identifiseringen av de potensielle medlemmene, coaching og ledelse av salgsteamet og eget salg, samt alle eksterne relasjoner i Norge. Totalt salgsbudsjett er 10-12 MNOK, både nysalg og gjenkjøp (erfaringsmessig ca 60-80 %). Rollen rapporterer til gruppens salgsansvarlige i Danmark.

Rollen byr på muligheter til å delta på opplæring og arrangement i de andre landene også.

Selskapet har planer om å etablere seg i flere land og det vil være muligheter å få være med og bygge opp noen markeder for de som på sikt ønsker det. 

Foruten meget gode salgs- og lederegenskaper ser vi etter kandidater som er selvstendige, kreative, strukturerte, serviceinnstilte og ambisiøse og som har det lille ekstra glimtet i øyet som gjør at kundene/medlemmene og salgsteamet vil trives ekstra godt.

Høres ikke det spennende ut? 

Få vite mer ved å sende din CV eller LinkedIn profil + gjerne noen ord om din motivasjon til Peder Juland i Panamera|IMD.

Vennligst skriv "Head of Admission + ditt navn" i emnefeltet på mailen du sender.