Testansvarlig - Utvikler Python, Linux - Test verktøy - In-house - Gøteborg

Vil du være med å skape verdens ledende løsninger for el-bil lading? Lyst på en norsk industriell suksessreise og meningsfulle og utfordrende utviklingsoppgaver - fra scratch?

Da er kanskje denne utviklerrollen midt i blinken for deg!

I DEFA Group er vårt mål å gjøre menneskers hverdag enklere, mer effektivt og mer miljøvennlig – relatert til biler, beslysning og mye mer. DEFA er et norsk selskap, stiftet i 1946, med mer enn 400 ansatte. Vår historie er elektrisk og vår fremtid er digital. For ytterligere inspirasjon se defa.com

DEFA designer og produserer selv alt vi lager fra kretskort og el-bil ladere, via digitale plattformer til mobilapper. Vi har derfor spennende utviklingsoppgaver til deg som vil jobbe med embedded software, firmware og SaaS løsninger. Arbeidsstedet er enten Slependen utenfor Oslo eller Gøteborg i Sverige.

Vi ser etter en kandidat med solid kompetanse i Python og Linux og utvikling av testverktøy, samt konfigurering og testing under utvikling.

Tidligere arbeidserfaring er bra, men ikke et krav.

Du må kunne engelsk godt og minimum grunnleggende norsk eller svensk.

For å kunne utvikle verdensledende løsningene er vi opptatt av å drive kontinuerlig kompetanseutvikling og utvikle våre ansatte slik at de hele tiden ligger i forkant på sine felt.

Høres det spennende ut?

Ta en uformell kontakt med vår rekrutteringspartner Panamera IMD på miriam@panamera-search.no og merk emnefeltet med «Test Gøteborg + ditt navn»

Vi ser frem til å høre fra deg og en forhåpentlig gjensidig spennende og nyttig fremtidig relasjon.