Nordic Assistant Key Account Manager - The Feelgood Company

Vil du bredde din retail-kompetanse i et merkevarehus i sterk vekst?

The Feelgood Company er et merkevarehus med en unik digital forretningsmodell som leverer produkter innenfor helse, skjønnhet og fitness. Selskapet har en bred portefølje med sterke merkevarer som Funkygine Food, Berit, Bodylab, Camilla Pihl, Sophie Elise Glöd, Care by Therese Johaug med flere, og søker kontinuerlig å være i forkant av nye trender med innovative produkter innenfor eksisterende og nye merkevarer.

The Feelgood Company har 75 ansatte fordelt på tre kontorer i Oslo, København og Hadsund, og omsetter for over 500 millioner kroner. Selskapet kjennetegnes av høyt tempo, høy innovasjonstakt, og mangfoldig sortiment.

The Feelgood Company er i dag eid av Jordanes som også eier Scandza, som er en voksende utfordrer innen nordiske konsumvarer med en omsetning på rundt 4 milliarder kroner. De har en bred portefølje med sterke lokale merkevarer kombinert med kjente lisensierte globale merkevarer.

Nordic Assistant Key Account Manager

The Feelgood Company AS er i sterk vekst og har store ambisjoner for fremtiden, derfor søkes det nå en fremoverlent og proaktiv Nordic Assistant Key Account Manager til en nyopprettet stilling. Rollen har ansvar for brands i E-Com og Faghandels-kanalen og vil jobbe sammen med KAM- og marketingteamet med alle markeder i Norden. Rollen innebærer også å få et eget ansvar for flere nasjonale kjeder der hovedoppgaven er å styrke samarbeidet og skape kategorivekst. Man blir også ansvarlig for å utvikle spennende og kreative butikkampanjer for flere av våre brands i nordisk retail.

Porteføljen består av sterke brands innenfor kategoriene fitness- og sportsernæring, og mat og drikke. The Feelgood Company arbeider løpende med å utvikle nye og spennende brands og konsepter. I 2022 lanserte The Feelgood Company sammen med Norges største influenser, Funkygine, et helt nytt varemerke innenfor sunnere italiensk mat, Funkygine Food. Vår nye Nordic Ass. KAM kommer å arbeide tett med marketingteamet og blir en sentral resurs for å utvikle dette og andre spennende brands.

Arbeidsplass er The Feelgood Companys hovedkontor ved Solli plass i Oslo. Reiser til Bodylabs sitt kontor i København må påregnes. Stillingen rapporterer til Salgsdirektør som sitter i ledergruppen.

Ansvarsområder

Ass. KAM ansvar:

 • Lage sterke og innovative nyhetspresentasjoner.
 • Være en bidragsyter i forhandlingsteamet og i kundeprosessen mot våre større kunder.
 • Være en bidragsyter på butikk- og kundeperspektiv i innovasjonsprosesser.

Trade Marketing-ansvar:

 • Lede kreative prosesser for spennende og salgsutløsende butikkampanjer.
 • Ansvarlig for selgende butikkmaterial og displayer.

Eget kundeansvar:

 • Drifte og forvalte egne kunder med budsjettansvar.
 • Ansvarlig for kampanjeplanlegging og nyhetslanseringer.
 • Ansvarlig for årsforhandling på egne kunder.

For å kunne bidra til å skape resultater innen de overnevnte områdene bør den personen vi ser etter ha erfaring/kompetanse som stemmer med det følgende:

Utdanning: Høyere utdanning innenfor økonomi/markedsføring.

Tidligere erfaring: Minimum 1-2 års erfaring fra tilsvarende rolle.

Vi ser etter en person som også har følgende egenskaper og kvalifikasjoner:

 • Gjerne erfaring fra dagligvare i et av de nordiske landene.
 • Meget sterk analytisk og god forretningsforståelse.
 • Utpreget god samarbeidsevne, samt strukturert og målorientert.
 • Gjerne erfaring med AC Nielsen og kategorianalyse.
 • Erfaren bruker av Excel og Office-pakken generelt.
 • Flytende muntlig og skriftlig i norsk og engelsk.

Vi ser etter deg som er ambisiøs og ønsker å bidra i oppbyggingen av The Feelgood Company. Du er analytisk sterk med en interesse for retail og FMCG. Kvalitet og nøyaktighet i leveransen er viktig for deg, samtidig som du liker en arbeidshverdag med variasjon. Du viser driv, initiativ og har høy arbeidskapasitet.

Som ansatt i The Feelgood Company vil du bli del av en dynamisk kultur i et fremtidsrettet og innovativt konsern. Vi tilbyr et godt fagmiljø med engasjerte og motiverte kollegaer, der du vil ha store muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo sentrum og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Assignment Manager Emely Kransvik på emely@panamera-search.no.