Strategisk Virksomhetsarkitekt

På vegne av vår klient søker vi en Strategisk Virksomhetsarkitekt. Er du en forretningsorientert arkitekt som vil arbeide strategisk med å utvikle et internasjonalt orientert rådgivende ingeniørhus gjennom digitalisering?

Er du en forretningsorientert arkitekt som vil arbeide strategisk med å utvikle et internasjonalt orientert rådgivende ingeniørhus gjennom digitalisering?

Vår oppdragsgiver er ledende globalt innen enkelte nisjer av sin virksomhet og ønsker å styrke denne posisjonen ytterligere. Selskapet har over 300 ansatte og kontorer internasjonalt.

Rollen dreier seg vel så mye om forretningsutvikling og endringsledelse som teknisk arkitektur. Det er en fordel om du snakker norsk, men ikke et krav. Engelskkunnskapene dine må være meget gode. Selskapet har en internasjonal profil, og noe reising må påregnes. Arbeidssted Oslo. Fleksible arbeidstidsordninger og mye frihet under ansvar.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som har motivasjon, ønske og interesse for virksomhetsarkitektur og som vil bidra til et godt arbeidsmiljø gjennom åpenhet og samarbeid. Du må kunne tenke helhetlig, være løsningsorientert og ha stor gjennomføringsevne. Du må ha evne til å jobbe selvstendig og analytisk, samt kunne bygge gode relasjoner både med interne og eksterne aktører.

Høres ikke dette spennende ut?

Vis din interesse i dag ved å sende din CV eller LinkedIn-profil til Panamera IMD ved Peder Juland. Skriv gjerne noen linjer om din motivasjon og skriv «Virksomhetsarkitekt + ditt navn” i emnefeltet på mailen.

Vi ser frem til å høre fra deg og til en forhåpentligvis langvarig og gjensidig nyttig relasjon.