Vice President People and Organization

Endringsagent - Strategisk – Handlekraftig

Hurtigruten har skapt en av Norges sterkeste merkevarer gjennom autentiske opplevelser siden oppstarten i 1893. «Hurtigruten Group AS» vil fremover ha tre unike tilbud innen opplevelsesturisme; rutegående kystskip, ekspedisjonscruise og landbaserte opplevelser.


Gruppen har mer enn 3000 ansatte, omsetter for over seks milliarder kroner og har god vekst. Gruppen trenger nå å styrke sitt arbeid innen leder- og organisasjonsutvikling, rekruttering og opplæring og søker derfor en strategisk, tydelig og synlig leder for rundt 25 personer som arbeider med dette globalt innen konsernet.

    Vice President People and Organization

 

Har du erfaringen som skal til for å finne de rette talentene og videreutvikle en global kultur som setter sikkerhet, kontinuerlig forbedring og gjester i fokus? Har du et globalt og kommersielt tankesett og en personlighet som utstråler verdiene til vår ikoniske merkevare «Hurtigruten», basert på bærekraft, like muligheter for alle og nyskapning?

Vi søker etter deg som har solid erfaring fra moderne og digitaliserte HR prosesser og vil skape en agil organisasjon samtidig som arbeidshverdagen til hver enkelt forbedres.

Vi forventer at du setter høye krav til deg selv og omgivelsene og brenner for å skape resultater gjennom motiverte medarbeidere og fornøyde gjester.

Stillingen er basert i Oslo og rapporterer til Konserndirektør for Digital, Mennesker og Organisasjon.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Rita Kolmannskog Holst hos vår rekrutteringspartner Panamera IMD og send din CV samt noen ord om din motivasjon. Skriv "VP HRG + ditt navn" i emnefeltet. Vi ser frem til å høre fra deg.