Partner Account Manager / Engagement Manager

På vegne av vår klient som er et av Norges ledende konsern innen IT- Consulting, søker vi nå etter en person som kan lede og følge opp deres underleverandører.

På vegne av vår klient som er et av Norges ledende konsern innen IT- Consulting, søker vi nå etter en person som kan lede og følge opp deres underleverandører. Sentrale arbeidsoppgaver er å forhandle gode avtaler knyttet til innleie av IT konsulenter og ledere, sikre at våre partnere har den kompetansen som er forespeilet samt administrere ressurser/ tilbud på større IT prosjekter. Du blir en viktig ressurs for hele det norske leveranseapparatet og kommer til å samarbeide tett med BID managere og konsulentsjefer/ Avdelingsledere.

 

Du har erfaring og forståelse for det norske konsulentmarkedet innen IT og teknologi. Vår kunde jobber på tvers av ulike teknologier, så en god forretningsmessig forståelse er viktig i denne rollen.

For å ivareta selskapets energiske og resultatorienterte miljø, ser vi etter en person med drive og passion for sitt fagfelt, som ser på dette som en unik mulighet til å bygge verdifull erfaring i et selskap som legger stort fokus på videreutvikling av sine ansatte og ledere.

Konsernet er kåret til et av verdens mest etiske selskaper flere år på rad.

Vis din interesse i dag ved å sende din CV eller LinkedIn profil til Panamera IMD ved mads@panamera-search.no. Skriv gjerne noen linjer om din motivasjon og skriv

”PAM  + ditt navn” i emnefeltet på mailen.

Vi ser frem til å høre fra deg og til en forhåpentligvis langvarig og gjensidig nyttig relasjon.